Nero di seppia cu sos de legume

Insfarsit am fost si eu invitata de cineva la o provocare si raspund timid pentru ca nu prea stiu cum sa procedez,dar poate ma descurc pentru ca am fost indrumata.
Dupa cum spuneam,gazda lunii August-Mistery box challange este  Gina Bradea iar toate instructiunile despre aceasta frumoasa provocare le gasiti aici
Pentru aceasta reteta am folosit aproape toate ingredientele din provocare si a fost un deliciu
Ingrediente:1punga paste farfale nero di seppia,500g tomate galbene din gradina,1dovlecel,1vanata,2catei de usturoi,3linguri ulei de masline,100ml vin alb,1mana de busuioc,1crenguta de cimbru,sare,piper,50g migdale
Se pun pastele la fiert in apa cu putina sare;in acest timp in tigaia cu ulei incins se calesc dovlecelul curatat,spalat,taiat cubulete,vanata de asemenea,usturoiul zdrobit,apoi vinul;dupa cateva minute timp in care s-a evaporat alcoolul,adaugam rosiile taiate marunt iar dupa ce a scazut si s-a format sosul,condimentam cu sare,piper,cimbru si busuioc taiat apoi dupa preferinte se amesteca cu pastele,sau se serveste deasupra pe paste,ornate cu busuioc si migdale.
Pofta buna!!


Un comentariu:

Multumesc de vizita,de comentariul facut si te mai astept draga cititorule!!

Dulciuri de post

Dulciuri de post

Petit chef

Diverse

Afişări de pagină

Banner

Google+ Followers

Persoane interesate