Supa crema de ciuperci









Am tot auzit de aceasta supa crema,nu am facut-o pentru ca nu prea-mi plac supele creme dar azi m-am trezit in fata faptului implinit pentru ca Ana(fata mea)mi-a adus ingredientele necesare si m-a rugat s-o fac;am cautat pe internet pentru ca nu stiam daca legumele se calesc sau nu;acolo din zecile de retete mai cu aspect sau altele jalnice, scuze dar daca nu scria ce reteta este,aveam impresia ca este un vas cu pamant,in care cineva se pregateste sa sadeasca o floare;am combinat cum am crezut eu ca-i bine si iata ce a iesit.
AVEM NEVOIE DE:1kg de ciuperci,1ceapa,50ml ulei de masline,1/2telina mica,1patrunjel,200ml smantana,1lingura faina,1ceasca lapte,1cartof,sare
CUM SE PROCEDEAZA:Ceapa si radacinoasele curatate,taiate cuburi(nu va chinuiti la taiat,pentru ca oricum merg la blender),se calesc in ulei,dupa ce s-au aurit adaugi 1l de apa iar cand incepe sa fiarba, ciupercile curatate,taiate daca sunt mari si cartoful;lasi sa fiarba 30-40min,strecori legumele,le dai la blenderul vertical,separat amesteci smantana cu faina si laptele,incorporezi cu ciupercile si subtiezi cu supa atat cat doreste fiecare apoi condimentezi dupa gust.Se serveste cu crutoane;eu am gasit de cumparat niste crutoane numai bune pentru supa care m-au scutit de facut din paine.

2 comentarii:

  1. Aceasta va fi supa pt maine,,,,si o sa va arat ce a iesit....

    RăspundețiȘtergere
  2. Ai facut o alegere buna pentru ca-mi place si mie foarte mult aceasta supa!! te astept cu drag!!

    RăspundețiȘtergere

Multumesc de vizita,de comentariul facut si te mai astept draga cititorule!!

Dulciuri de post

Dulciuri de post

Petit chef

Diverse

Afişări de pagină

Banner

Google+ Followers

Persoane interesate