Bruschetta saporita

Toata lumea stie ce inseamna bruschetta,este paine prajita cu ceva deasupra;asta este cea mai simpla iar cine vrea se poate complica cu ulei de masline cu usturoi,etc iar saporita inseamna savuroasa.
Ei bine,aceasta bruschetta savuroasa,se pregateste intr-un alt mod si este super,super delicioasa!! ca doar de aceea i se spune savuroasa!!!
Se folosesc ingrediente foarte putine pentru o portie si taiate foarte marunt pentru ca altfel nu se face!
AVEM NEVOIE DE:
1felie de paine rotunda mare
1/4ardei gras rosu
1lingura cubulete mici de salam sau alt preparat
1lingura cubulete mici de bacon 1ou
2linguri mozzarella rasa
3linguri ulei de masline
sare
piper
CUM SE PROCEDEAZA:
Se scoate miezul de la felia de paine cu atentie sa ramana coaja intreaga
In tigaia cu ulei se pun la calit salamul baconul si ardei
Dupa ce s-au rumenit putin,se aduna pe mijloc,se pune coaja in asa fel ca toate cubuletele sa fie in interior
deasupra se rastoarna oul batut cu cascaval
se acopera cu miezul,se preseaza putin sa intre in locasul lui,
apoi cu o paleta se intoarce sa se prajeasca 1min,dupa care se scoate pe farfurie si se serveste imediat
Deliciu!!




 
 

0 comentarii:

Multumesc de vizita,de comentariul facut si te mai astept draga cititorule!!

Dulciuri de post

Dulciuri de post

Petit chef

Diverse

Afişări de pagină

Persoane interesate

LaFemme