Desert la pahar

Am facut Tiramisu iar cu crema si piscoturile ramase,am facut doua cupe din acest desert bun de tot!😉😉😉
AVEM NEVOIE DE:
1pachet de piscoturi
250g branza Mascarpone
200ml frisca lichida
200g crema Speculos din comert LIDL
1cutie compot de ananas SunFood
1/2lingurita scortisoara Kotanyi
 CUM SE PROCEDEAZA:
Se amesteca intr-un castron branza cu frisca batuta separat apoi cu crema Speculos
Se pun in cupe bucati de piscot inmuiate in zeama de compot,apoi crema,cubulete de ananas,
se acopera cu crema,se orneaza cu jumatati de ananas se pudreaza cu scortisoara si se lasa la frigider pana in momentul servirii


  


0 comentarii:

Multumesc de vizita,de comentariul facut si te mai astept draga cititorule!!

Concurs

Petit chef

Diverse

Afişări de pagină

Banner

Google+ Followers

Persoane interesate