Friptura de ied la cuptor

Doamne,ce nebunie de friptura am facut de nu ne mai saturam mancand!!!
Nu am facut nimic sofisticat,pur si simplu friptura clasica dar ajutata bineinteles de condimetele de la Kotanyi!
AVEM NEVOIE DE:
carne de ied pentru friptura
sare
piper
1/2lingurita cimbru Kotanyi
1lingura granule de usturoi Kotanyi sau 1capatana pisata
1plic condimente pentru miel Kotanyi(a fost buna si la ied)
1lingura oregano Kotanyi
1cana cu vin alb
1cana cu suc de rosii 
fulgi de chilli
1legatura de usturoi verde
20ml ulei 
cartofi pentru piure
 CUM SE PROCEDEAZA:
Intr-un vas se pune carnea impreuna cu restul ingredientelor,se adauga si 1cana cu apa,se gusta aceasta compozitie si daca mai e nevoie de ceva,sa se adauge pentru ca-i mai greu de adaugat cand este gata friptura,se maseaza bine carnea,apoi se acopera si se lasa pana a doua zi,cand se rastoarna totul in tava,se acopera tava cu folie de aluminiu si se lasa la cuptor incet 1h
Dupa acest timp  se descopera si se mai lasa 15-20min sa se rumeneasca.
Cat timp sta la cuptor se pregateste piureul de cartofi(se poate folosi orice alta garnitura,sau nu,fiecare cum doreste),clasic cu unt si lapte
 

0 comentarii:

Multumesc de vizita,de comentariul facut si te mai astept draga cititorule!!

Dulciuri de post

Dulciuri de post

Petit chef

Diverse

Afişări de pagină

Persoane interesate

LaFemme