Mini drob in foitaj

Pentru ca in fiecare an cand fac drob,nu se mananca,feliile taiate se usuca apoi date la catei,in acest an am facut mini drob si intradevar de aceasta data s-a papat tot!!

AVEM NEVOIE DE:
1pachet de foitaj
maruntaiele de la 1miel(cine doreste,mai poate cumpara organe)
250g carne de porc

4leg.marar
1leg,patrunjel

1leg.ceapa verde
1leg.usturoi verde
sare
piper

6oua crude
4oua fierte
1frunza de dafin
1pahar cu lapte 150ml
Pentru uns:
2linguri smantana
1ou


CUM SE PROCEDEAZA:
Maruntaiele si carnea de porc spalate,se pun la fiert intr-un vas mare impreuna cu dafin si 1lingura cu sare
Dupa ce au fiert bine,se strecoara,se trec prin masina de tocat,apoi se adauga:ouale batute,piper,ceapa si usturoiul taiate  marunt,mararul si patrunjelul spalat si de asemenea taiat marunt,sare doar daca e nevoie,lapte apoi se amesteca totul foarte bine.

4forme mici termorezistente,se tapeteaza cu foitaj,pana la jumatate se pune carne,pe mijloc se preseaza putin in interior un ou fiert tare
se acopera cu carne,se niveleaza suprafata iar deasupra se pune cu lingura amestec de ou batut cu smantana.
Restul de carne ramasa,daca va ramane,se pune intr-o forma de chec
La cuptor se lasa 40min la foc mic iar dupa ce s-au rumenit se scot,se trece usor cu un cutit de jur imprejur,apoi se rastoarna pe platou.


Poate va intrebati de ce pun lapte,intr-un cuvant va raspund,pentru ca drobul va iesi fraged,nu uscat,necacios sau sa se risipeasca atunci cand este taiat,am intalnit asa ceva,credeti-ma!
Sa va fie de folos si pofta buna!


  


0 comentarii:

Multumesc de vizita,de comentariul facut si te mai astept draga cititorule!!

Dulciuri de post

Dulciuri de post

Petit chef

Diverse

Afişări de pagină

Persoane interesate

LaFemme