Tiramisu reinventat

Voi incepe incet incet sa postez tot ce a ramas in urma chiar inainte de sarbatori
Incep cu aceasta prajitura super,mega delicioasa!

AVEM NEVOIE DE:
1pachet mic de piscoturi de sampanie
250g branza Mascarpone
200ml frisca lichida
200g crema Speculos(din comert LIDL)
1cutie de compot de ananas SunFood
1/2lingurita scortisoara macinata Kotanyi
CUM SE PROCEDEAZA:
Intr-un castron se amesteca branza cu frisca batuta separat,apoi cu crema Speculos si se lasa deoparte
Se capitoneaza o tava de chec cu folie alimentara,se pun piscoturi inmuiate in zeama de compot
apoi jumatate din crema de branza,se acopera cu alt rand de piscoturi apoi crema ramasa
Se acopera cu folia de pe margine si la frigider pana a doua zi

Se da deoparte folia de deasupra,se rastoarna cu atentie pe un platou lung,tot cu atentie se desprinde folia
Se pudreaza deasupra cu scortisoara si se orneaza cu jumatati de ananas din compot
Se taie si se serveste,un deliciu!


 

 

0 comentarii:

Multumesc de vizita,de comentariul facut si te mai astept draga cititorule!!

Dulciuri de post

Dulciuri de post

Petit chef

Diverse

Afişări de pagină

Persoane interesate

LaFemme