tag:blogger.com,1999:blog-3271278670619691775.post7718157412570930828..comments2024-01-20T10:55:50.915+02:00Comments on Lulu - Povesti din Bucatarie: Cozonac cu faina manitobaLubita Iancuhttp://www.blogger.com/profile/01312573717491438017noreply@blogger.comBlogger3125tag:blogger.com,1999:blog-3271278670619691775.post-41706847935812205842023-12-22T09:54:34.780+02:002023-12-22T09:54:34.780+02:00Cu robotul meu,Ariston,nu reușesc sa frământ un kg...Cu robotul meu,Ariston,nu reușesc sa frământ un kg de faina deoarece aluatul se rulează pe cârligul de frământat și la un moment dat trebuie sa îl opresc ca se blochează. Cum reusiti sa îl frământați cu robotul ?Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3271278670619691775.post-67994132289193156222020-04-17T18:56:58.651+03:002020-04-17T18:56:58.651+03:00Multumesc de vizita si multumesc de informatii,le ...Multumesc de vizita si multumesc de informatii,le stiam!!Lubita Iancuhttps://www.blogger.com/profile/01312573717491438017noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3271278670619691775.post-71756313165491949092020-04-17T17:55:57.102+03:002020-04-17T17:55:57.102+03:00Buna!In Italia exista 2tipuri de grau:tenero e dur...Buna!In Italia exista 2tipuri de grau:tenero e duro. Primul , tenero, adica moale si nu tanar, se foloseste in panificatie, pentru faina integrala, 0, 00. Graul duro sau dur se foloseste la fabricarea pastelor fainoase , are o culoare mai galbuie , si se numeste duro pentru ca lasa mai putin amidon si pastele raman "al dente " cand se fierb.Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/03405784939307087371noreply@blogger.com