Chec cu ciocolata
Nu prea m-a tras inima sa fac checul asta pentru ca in poza din carte nu arata bine deloc dar Ana mi-a spus ca acolo majoritatea prajiturilor gen chec,asa arata ca un aluat necopt si totusi la mine aspectul a fost unul mai atragator!😄😄😄
AVEM NEVOIE DE:
200g ciocolata neagra
180g unt moale
250g zahar
4oua
un praf de sare
250g faina
2lingurite praf de copt
CUM SE PROCEDEAZA:
Topesti ciocolata rupta intr-un vas pe bain-marie,amesteci apoi lasi sa se raceasca bine
Intr-un castron bati untul cu zahar,sare,dupa ce a rezultat o crema fina,adaugi ouale pe rand mixand energic dupa fiecare iar la final faina cu praf de copt
Rastorni in tava cu hartie de copt si la cuptor 45min la 180grade
Dupa ce s-a racit scoti pe platou,pudrezi si se serveste
La mine nu s-a mai pudrat cu zahar pentru ca s-a terminat imediat,de parca nici nu ar fi fost
Se vede o manuta care abia asteapta!😄😄😄
AVEM NEVOIE DE:
200g ciocolata neagra
180g unt moale
250g zahar
4oua
un praf de sare
250g faina
2lingurite praf de copt
CUM SE PROCEDEAZA:
Topesti ciocolata rupta intr-un vas pe bain-marie,amesteci apoi lasi sa se raceasca bine
Intr-un castron bati untul cu zahar,sare,dupa ce a rezultat o crema fina,adaugi ouale pe rand mixand energic dupa fiecare iar la final faina cu praf de copt
Rastorni in tava cu hartie de copt si la cuptor 45min la 180grade
Dupa ce s-a racit scoti pe platou,pudrezi si se serveste
La mine nu s-a mai pudrat cu zahar pentru ca s-a terminat imediat,de parca nici nu ar fi fost
Se vede o manuta care abia asteapta!😄😄😄
0 comentarii:
Multumesc de vizita,de comentariul facut si te mai astept draga cititorule!!