Ficatei cu sos de cafea

Ingrediente:500g ficatei de pui,2-3linguri coniac,1pahar suc de portocale proaspat stors,1lingurita amidon,1varf lingurita nucsoara,2cuisoare,1ceasca de cafea lichida,2-3linguri vin rosu,1portocala,3linguri ulei de masline,sare,piper
Ficatul bine curatat,spalat,prajit in ulei,adaugam coniacul,flambam,apoi oprim focul;scoatem ficatul din tigaie,adaugam sucul de portocala si dupa ce a dat in clocot,adaugam ficatul,amidonul dizolvat in 2linguri apa rece,nucsoara,cuisoarele,cafeaua,vinul,punem capacul si lasam sa fiarba incet;dupa ce a scazut sosul si s-a ingrosat,condimentam dupa gust si servim.
Pe farfurie punem rondele de portocala decojita,deasupra ficat cu sos iar peste ficat facem o panza de paianjen din zahar.
Topim intr-un vas cateva linguri de zahar,lasam sa se raceasca putin apoi cu furculita modelam panza;la mine au fost fierbinti ficateiii si s-a mai topit din panza facuta.
Este un preparat foarte delicios!!

0 comentarii:

Multumesc de vizita,de comentariul facut si te mai astept draga cititorule!!

Dulciuri de post

Dulciuri de post

Petit chef

Diverse

Afişări de pagină

Banner

Google+ Followers

Persoane interesate