Prajitura de post cu nuca

Vaaai,aceasta prajitura este ceva care atunci cand s-a terminat,vrei sa faci alta;este intr-adevar de post dar nu conteaza,cand e servita,nimeni nu stie ca e de post;incercati si voi!
AVEM NEVOIE DE:
250ml apa minerala
150ml suc de portocale
200g zahar
4plicuri zahar vanilat
150ml ulei
350g faina
2linguri cacao
1plic praf de copt
coaja rasa de portocale
nuci taiate
CUM SE PROCEDEAZA:
Se amesteca intr-un vas apa cu ulei,zahar,vanilie,suc de portocale,coaja de portocala,faina amestecata cu praful de copt iar dupa omogenizare se rastoarna jumatate in tava cu hartie de copt
restul compozitiei se amesteca cu cacao,se rastoarna deasupra,apoi se pune din belsug nuca taiata
Se lasa la cuptor 40-50min la foc mic,apoi se taie dupa ce s-a racit bine





3 comentarii:

  1. Foarte buna cred ca este prajitura ta, chiar daca e de post!

    RăspundețiȘtergere
  2. Prajiturile cu nuca imi plac foarte mult!

    RăspundețiȘtergere
  3. Da fetelor e super delicioasa si mie rar mi se intampla sa laud foarte tare o prajitura pentru ca nu le mananc,dar asta chiar am mancat-o!
    Va pup dragele mele si va mai astept!

    RăspundețiȘtergere

Multumesc de vizita,de comentariul facut si te mai astept draga cititorule!!

Dulciuri de post

Dulciuri de post

Petit chef

Diverse

Afişări de pagină

Banner

Google+ Followers

Persoane interesate