Tocana de praz cu vitel la Crock Pot

Am aceasta bijuterie de ceva timp,nu am pregatit pana acum nimic la ea dar acum mi-am invins teama s-o las in priza toata noaptea si am tinut-o ziua;m-am trezit dis-de-dimineata,am pregatit totul iar dupa 4h a fost gata!
AVEM NEVOIE DE:
1kg praz
700g carne de vitel
1capatana mica de usturoi
1frunza de dafin
1lingura pasta de ardei
1ardei iute
1/2lingurita cimbru
3linguri ulei
1ceasca suc de rosii
1ceasca vin alb
sare
piper
50g masline
CUM SE PROCEDEAZA:
Pui pe aragaz o cratita cu ulei,carnea taiata cubulete mici,dupa ce s-a albit adaugi prazul curatat si taiat rondele,ardeiul iute taiat marunt,pasta de ardei,sucul de rosii si vin
  Lasi pe foc pana scade putin si se evapora alcoolul,adaugi maslinele,amesteci apoi rastorni in cuva si fixezi la nivelul HIGH pentru 4h;daca era digitala,fixam si timpul
Cu 20min inainte de a opri,adaugi usturoiul zdrobit,condimentezi cu sare,piper daca mai e nevoie,cimbru,dafin
Pentru ca nu am stiut toate secretele acestui vas,mi-a iesit mancarea cu sos mult,eu am crezut ca in 4ore,are timp sa scada dar m-am inselat pentru ca aparatul face de toate,doar sa scada apa,nu si asta e motivul pentru care am facut o garnitura de orez.
A fost super buna,voi mai repeta experienta pentru ca acum i-am deprins secretul!!


 

0 comentarii:

Multumesc de vizita,de comentariul facut si te mai astept draga cititorule!!

Dulciuri de post

Dulciuri de post

Petit chef

Diverse

Afişări de pagină

Persoane interesate

LaFemme