Coronita cu ciocolata si crema de branza




Ingrediente:150g prune uscate fara samburi,60g unt,5linguri zahar,2oua,5linguri faina,1praf de copt,2linguri cacao,200g crema de branza proaspata,sare,esenta de vanilie,zahar vanilat,1lingura zahar pudra,2-3linguri lapte daca e nevoie;din prune fac un piure la blender,apoi untu-l frec cu sare,zahar,vanilie,oua,prunele si faina amestecata cu praful de copt si cacao;rastorn in forma de guguluf unsa si tapetata cu faina si dau la cuptor 30min;dupa ce s-a copt,o las sa se raceasca in forma,in acest timp fac crema de branza,amestecand-o cu zaharul pudra si vanilia;pun deasupra pe prajitura crema cu ajutorul posului si pudrez cu scortisoara.

4 comentarii:

  1. Am intins si eu o mana....La o asemenea bunatate nu poti renunta nicicum !
    \Primesc o feliuta, doamna draga ?

    RăspundețiȘtergere
  2. Cu mare drag,va dau la fiecare,ca-i tare bun!!

    RăspundețiȘtergere
  3. Ce darnica esti!
    Mai ai si pentru mine un picut?
    Pentru asa bunatati meriti un premiu.
    Vino sa il ridici de pe blogul meu!
    Te pupic!

    RăspundețiȘtergere

Multumesc de vizita,de comentariul facut si te mai astept draga cititorule!!

Dulciuri de post

Dulciuri de post

Petit chef

Diverse

Afişări de pagină

Persoane interesate

LaFemme