Carne cu sos

Acest fel de mancare este preferatul meu si l-as manca la orice ora fara restrictie;nu am poze din timpul prepararii pentru ca este foarte simpla reteta iar mie cand mi se face pofta,o fac imediat fara sa ma mai gandesc la poze.
Ingrediente:250g pulpa de porc,1lingura condimente pentru carne de porc,4catei de usturoi,1pahar vin alb,sare,piper,1ceasca rosii taiate din conserva,2linguri ulei,cartofi,unt si lapte pentru piure
Carnea,spalata,taiata in cubulete mici o condimentam,apoi o punem sa se prajeasca in ulei incins;dupa ce s-a aurit,adaugam vinul si lasam sa fiarba incet15-20min;dupa acest timp,adaugam 1pahar cu apa,usturoiul pisat si rosiile;mai lasam alte minute pana se formeaza sosul,dupa care condimentam dupa gust si servim cu piure de cartofi si salata.

4 comentarii:

  1. Si mie imi place! Nu m-as supara nici daca e cu mamaliguta in loc de piure.

    RăspundețiȘtergere
  2. Si mie imi place.
    O primavara frumoasa!

    RăspundețiȘtergere
  3. Cand mai faci sa ma chemi si pe mine la masa,:) imi place foarte mult....pup!!!

    RăspundețiȘtergere

Multumesc de vizita,de comentariul facut si te mai astept draga cititorule!!

Dulciuri de post

Dulciuri de post

Petit chef

Diverse

Afişări de pagină

Banner

Google+ Followers

Persoane interesate