Ciuperci pane





Recomand tuturor aceasta reteta care este superdelicioasa
Ingrediente:6ciuperci cu palaria mai mare,1ou,4catei de usturoi,1lingura faina,4-5linguri lapte,200ml smantana,1leg.marar,sare,piper
Ciupercile rupte de codita,presarate cu sare,se pun la calit intr-o tigaie fara ulei;se intorc pe ambele parti si cand nu-si mai lasa apa se scot;intr-un bol faci sosul din smantana amestecata cu putina sare,2catei de usturoi pisati si jumatate de lagatura de marar tocat marunt;daca vi se pare prea groasa mai subtiati cu lapte sau iaurt;in alt bol pisati bine restul de usturoi,amestecat cu ou,faina,lapte,sare,piper si restul de marar tocat;se trec palariile prin acest amestec se prajesc in ulei incins iar la servire se pune fiecare palarie pe o lingura de sos iar deasupra doar o lingurita de sos.

5 comentarii:

  1. Sigur sant bune si mi-ar place sa le gust :)
    pupici

    RăspundețiȘtergere
  2. Minunate ciupercile astea pane !!! Ai incercat sa faci si din Pleurotus ??? Ies o nebunie Lulu....
    Despre cartofii suedezi ti-am spus in reteta cum se fac. Spune-mi te rog ce alte amanunte vrei....
    Te tzuc Lulu si inca o data felicitari pentru concursul Delimano !!!

    RăspundețiȘtergere
  3. Delicioase!!!!!Le iubesc:X!Imi place mult si prezentarea(cu sos)!

    RăspundețiȘtergere

Multumesc de vizita,de comentariul facut si te mai astept draga cititorule!!

Dulciuri de post

Dulciuri de post

Petit chef

Diverse

Afişări de pagină

Persoane interesate

LaFemme