Ciuperci umplute pane









Ingrediente:500g ciuperci,branza topita feliata,1ou,1ceasca faina alba,1ceasca pesmet,sare,piper,cimbru uscat,praf de usturoi,ulei pentru prajit
Garnitura:1ceasca orez,1ceasca mazare congelata,3linguri ulei,1ceapa,sofran,sare,piper
Ciupercile curatate,indepartate coditele,se lasa deoparte;
in 3boluri se pun:oul batut,faina iar in al treilea se pune pesmetul amestecat cu sare,piper,putin cimbru,1lingurita de praf de usturoi
Se cupleaza cate 2palarii,in interior se pune cate o felie de branza topita(impaturita),se dau palariile prin faina foarte bine,apoi prin ou si de asemenea tot foarte bine se da prin pesmet dupa care se pune la prajit in ulei mult si se scot pe servetele;
pentru garnitura intr-un vas se pune ulei,se caleste putin orezul fara sa-si schimbe culoarea,se adauga 3cesti de apa,mazarea,ceapa taiata in sferturi,1lingurita rasa de sare,se pune capacul si se lasa la fiert la foc mic;cand este aproape gata,se scoate ceapa si se adauga cateva fire de sofran;
se serveste pe farfurie orezul pus in cercul de inox iar alaturi ciupercile.

5 comentarii:

  1. Mancam multe ciuperci, asa ca-mi plac ciupercile tale pane. Pup!

    RăspundețiȘtergere
  2. Wow cat de bine arata!Cred ca sunt delicioase!Weekend placut!

    RăspundețiȘtergere
  3. Ciupercile imi plac foarte mult,asa ca imi plac si acestea ale tale.Pup!

    RăspundețiȘtergere
  4. Da,sunt foarte gustoase dragi prieteni care m-ati vizitat,va multumesc si va mai astept!!

    RăspundețiȘtergere

Multumesc de vizita,de comentariul facut si te mai astept draga cititorule!!

Dulciuri de post

Dulciuri de post

Petit chef

Diverse

Afişări de pagină

Persoane interesate

LaFemme