Tajina de pui cu caise uscate







O reteta indrazneata cu un gust deosebit dulce acrisor
Ingrediente:1piept de pui,1ceapa,200g caise uscate,1lamaie,3catei de usturoi,patrunjel verde,1lingura unt,2linguri apa flori de portocal,1lingura miere,putin sofran,1lingurita pudra de ghimbir,1lingurita rasa de scortisoara,1steluta de anason,sare,piper
Intr-un vas se caleste in unt pieptul taiat in cubulete,dupa care se scoate;in untul ramas,se adauga ceapa tocata marunt,se adauga pieptul,caisele,usturoiul zdrobit,sifranul,anasonul,ghimbirul,scortisoara,apa de portocal,mierea,sare,piper si patrunjel tocat;dupa cateva minute se adauga 1cana cu apa,se lasa sa se proceseze toata mancarea,spre sfarsit se adauga rondele de lamaie si se serveste calda.

Un comentariu:

Multumesc de vizita,de comentariul facut si te mai astept draga cititorule!!

Dulciuri de post

Dulciuri de post

Petit chef

Diverse

Afişări de pagină

Persoane interesate

LaFemme