Chiftelute si legume la tava






Aceasta reteta,am facut-o intr-o zi cand aveam prea multe chiftelute si nu le mai manca nimeni;recunosc,este un fel de mancare cam grea avand in vedere ca are carne,oua,smantana cascaval;dar pana la urma nu o fac in fiecare zi,se merita
Ingrediente:200g carne tocata,1ceapa mica,3-4catei de usturoi,verdeata,sare,piper,2cartofi,2morcovi,brocoli,o mana de pastai,cateva rosii cherry,50ml ulei,2oua,100ml smantana,100g cascaval
Se fac chiftelutele din carnea tocata amestecata cu ceapa tocata marunt,usturoi pisat,sare,piper si verdeata,se prajesc apoi se scot pe prosoape de hartie;in tava termorezistenta unsa cu unt se pun legumele curatate,spalate,fierte si taiate,printre legume se pun chiftelutele,deasupra se rastoarna ouale batute cu smantana si cascavalul ras;se da tava la cuptor 20min.
Sfat:aceasta reteta se poate face cu orice friptura rece ramasa da la masa de pranz iar chiftelutele se pot pune printre legume si crude,in acest caz se tine mai mult in cuptor

0 comentarii:

Multumesc de vizita,de comentariul facut si te mai astept draga cititorule!!

Dulciuri de post

Dulciuri de post

Petit chef

Diverse

Afişări de pagină

Persoane interesate

LaFemme