Ciorba de perisoare






AVEM NEVOIE DE:500g costita de porc,1ceapa,1morcov,1telina mica,2ardei grasi colorati,1ardei iute,500g rosii bine coapte,3cartofi(optional),sare,1lbors,leustean,1dovlecel
PERISOARE:500g carne tocata,1ceapa mica,patrunjel verde,1ou,1lingura cu orez,sare,piper,putin cimbru
CUM SE PROCEDEAZA:Costita portionata,spalata,o pun in oala sa dea cateva clocote dupa care searunca apa,se spala costita,daca oasele se desprind,se scot apoi carnea se pune in oala cu alta apa;dupa ce incepe sa fiarba,se adauga ceapa si ardeiii taiati marunt iar radacinoasele date pe razatoare;
intre timp,intr-un bol se amesteca carnea tocata cu ceapa taiata marunt,verdeata de asemenea,sare,piper,cimbru,ou,orez,se amesteca bine si se da deoparte;in oala se adauga rosiile date la blender,cartofii taiati in sferturi iar dupa ce acestia sunt fierti se adauga borsul fiert in prealabil,se condimenteaza,cand incepe sa fiarba,se adauga perisoarele si leusteanul taiat;cand perisoarele se ridica la suprafata,semn ca sunt fierte,se opreste focul
Ehe,cam de mult nu am mai pus la aceasta ciorba o poza ca doar am mai facut pana acum;probabil ca nu arata farfuria bine,hihi!!!
2018 fiind in Italia la copii,le-am facut aceasta ciorba pentru ca niciodata nu au mancat(ma refer la nepoate),vinovat fiind fostul ginere care,daca lui nu-i placea ceva,nimeni nu trebuia sa manance!
Acum mi-am saturat eu fetele si au vazut ce bunatate au pierdut in anii din urma!
Pofta buna!

0 comentarii:

Multumesc de vizita,de comentariul facut si te mai astept draga cititorule!!

Dulciuri de post

Dulciuri de post

Petit chef

Diverse

Afişări de pagină

Persoane interesate

LaFemme