Pernute umplute






Ingrediente:aluat de foitaj,500g ciuperci,250g bacon,sare,piper,1/2lingurita praf de chimion,1ou,2linguri ulei,50g cascaval ras
In tigaia cu ulei,calesti baconul taiat marunt,adaug ciupercile de asemenea,dupa ce a scazut apa din ele,condimentezi si lasi sa se raceasca.
Aluatul taiat in dreptunghiuri,se pune o lingura de umplutura intr-o margine, deasupra putin cascaval,se acopera cu restul de aluat,cu o furculita se apasa marginile,se pun in tava pe hartie de copt,cu un cutit bine ascutit se fac doua taieturi,se ung cu ou se presara susan negru si se da tava la cuptor 6-8min.
La montare peste umplutura de ciuperci se poate pune si putin cascaval ras

0 comentarii:

Multumesc de vizita,de comentariul facut si te mai astept draga cititorule!!

Dulciuri de post

Dulciuri de post

Petit chef

Diverse

Afişări de pagină

Persoane interesate

LaFemme