Rasturnata cu mere

Ingrediente:50g unt,100g zahar brun,6-7mere,1mana de nuci taiate,150g faina,1lingurita bicarbonat,1lingurita condimente pentru prajituri(cumparate de pe sit-ul pastaidevanilie.ro),100g unt,100g zahar tos,1ou,100ml smantana
Intr-un vas rotund(eu am folosit o cratita),se topeste untul,se presara zaharul brun apoi se aseaza feliile de mar curatate pe toata suprafata vasului;intr-un bol se amesteca bine oul cu zahar,smantana si untul moale,apoi se adauga faina amestecata cu sare,bicarbonat,condimentele,nucile,se omogenizeaza totul dupa care se rastoarne peste mere;se niveleaza suprafata si se lasa la cuptor la foc mic 50min dupa care se rastoarna pe platou si se orneaza cu frisca.

0 comentarii:

Multumesc de vizita,de comentariul facut si te mai astept draga cititorule!!

Dulciuri de post

Dulciuri de post

Petit chef

Diverse

Afişări de pagină

Persoane interesate

LaFemme