Somon cu orez rosu

A venit si randul orezului rosu sa-l gatesc si cum altfel decat cu peste si nu orice fel de peste!!
Ingrediente;1ceasca orez rosu,250g somon,1lingura condimente pentru peste,sare,piper,1ceapa,2linguri ulei de masline,frunze de salvie
In vasul cu ulei cali ceapa tocata marunt,adaugam pestele taiat cubulete,amestecam continuu altfel se lipeste si se rupe,adaugam 21/2ceasca cu apa,orezul care a stat in apa rece 2h,condimentele,3frunze de salvie si lasam la cuptor 1h;dupa ce a scazut complet,mai condimentam dupa gust apoi servim cu lamaie.

4 comentarii:

  1. Eu n-am mancat somon , dar trebuie sa fie tare gustos!!Te Pup!!

    RăspundețiȘtergere
  2. Sincera sa fiu,nici eu nu ma omor cu somonul dar cand mi-e pofta-mi cumpar un cotlet si gata trece!!
    Pup Dea!!

    RăspundețiȘtergere
  3. Deci ...peste !
    Merg sa caut ce alte bunatati si mai ...confectionat....
    Duminica faina sa ai, te tzuc !

    RăspundețiȘtergere
  4. Ha,ha Sidy esti o dulce,dar tot te invat eu o data si o data sa papi peste,asa ca pe copii!!
    te pup si eu!!

    RăspundețiȘtergere

Multumesc de vizita,de comentariul facut si te mai astept draga cititorule!!

Dulciuri de post

Dulciuri de post

Petit chef

Diverse

Afişări de pagină

Persoane interesate

LaFemme