Cordon feu

Am ajuns la ultimul cordon facut;in cateva zile voi mai face cateva dar asa cum am spus si la prima reteta de cordon,trebuie sa-mi procur ingredientele necesare;daca este cineva curios sa le incerce,va asigur ca sunt delicioase si fiecare din ele are ceva deosebit;acestui cordon i se spune foc,pentru ca salamul din interior este picant;ei,nu-i atat de picant incat sa-ti ia gura foc!!!iar pentru cine doreste,aceste asa zise snitele umplute,pot fi puse si la cuptor in tava pe hartie de copt.
Ingrediente:4felii de carne,16felii de salam picant cu boia,100g cascaval,sare,piper,1ceasca faina,1ceasca pesmet,ou,ulei pentru prajit
In buzunarele feliilor de carne,condimentate,punem cate 4felii de salam si 1felie de cascaval;prindem marginile cu scobitori,apoi le trecem prin faina,ou batut,pesmet,le rumenim in ulei mult,le scoatem pe hartie de bucatarie si le servim cu salata.

2 comentarii:

  1. Cite bunatati ai facut Lulu,bravo tie:)

    RăspundețiȘtergere
  2. Credeam ca acum l-ai facut ! Veneam pina la tine, dar asa...nu imi ramane decat sa inghit in sec.

    RăspundețiȘtergere

Multumesc de vizita,de comentariul facut si te mai astept draga cititorule!!

Dulciuri de post

Dulciuri de post

Petit chef

Diverse

Afişări de pagină

Persoane interesate

LaFemme