Cordon feu
Am ajuns la ultimul cordon facut;in cateva zile voi mai face cateva dar asa cum am spus si la prima reteta de cordon,trebuie sa-mi procur ingredientele necesare;daca este cineva curios sa le incerce,va asigur ca sunt delicioase si fiecare din ele are ceva deosebit;acestui cordon i se spune foc,pentru ca salamul din interior este picant;ei,nu-i atat de picant incat sa-ti ia gura foc!!!iar pentru cine doreste,aceste asa zise snitele umplute,pot fi puse si la cuptor in tava pe hartie de copt.
Ingrediente:4felii de carne,16felii de salam picant cu boia,100g cascaval,sare,piper,1ceasca faina,1ceasca pesmet,ou,ulei pentru prajit
In buzunarele feliilor de carne,condimentate,punem cate 4felii de salam si 1felie de cascaval;prindem marginile cu scobitori,apoi le trecem prin faina,ou batut,pesmet,le rumenim in ulei mult,le scoatem pe hartie de bucatarie si le servim cu salata.
Ingrediente:4felii de carne,16felii de salam picant cu boia,100g cascaval,sare,piper,1ceasca faina,1ceasca pesmet,ou,ulei pentru prajit
In buzunarele feliilor de carne,condimentate,punem cate 4felii de salam si 1felie de cascaval;prindem marginile cu scobitori,apoi le trecem prin faina,ou batut,pesmet,le rumenim in ulei mult,le scoatem pe hartie de bucatarie si le servim cu salata.
Cite bunatati ai facut Lulu,bravo tie:)
RăspundețiȘtergereCredeam ca acum l-ai facut ! Veneam pina la tine, dar asa...nu imi ramane decat sa inghit in sec.
RăspundețiȘtergere