Cordon vert
Ingrediente:4felii de carne,2legaturi de patrunjel,200g cascaval,50g alune,sare,piper,1ceasca faina,1ou,ulei pentru prajit
Intr-un bol facem un amestec dintr-o legatura de patrunjel taiata marunt si cascavalul taiat cubulete mici;punem in buzunarele feliilor de carne condimentate in prealabil acest amestec,prindem cu scobitori,trecem carnea prin faina,ou batut,iar la sfarsit prin alunele zdrobite si amestecate cu restul patrunjelului tocat fin;punem la prajit in mult ulei sau unt dupa care se servesc cu salata verde.
Datorita alunelor,acest cordon are un gust minunat de bun
Intr-un bol facem un amestec dintr-o legatura de patrunjel taiata marunt si cascavalul taiat cubulete mici;punem in buzunarele feliilor de carne condimentate in prealabil acest amestec,prindem cu scobitori,trecem carnea prin faina,ou batut,iar la sfarsit prin alunele zdrobite si amestecate cu restul patrunjelului tocat fin;punem la prajit in mult ulei sau unt dupa care se servesc cu salata verde.
Datorita alunelor,acest cordon are un gust minunat de bun
0 comentarii:
Multumesc de vizita,de comentariul facut si te mai astept draga cititorule!!