Sandvis cald

Ingrediente:2chifle,2felii groase de Cascaval Delaco DeSenvis,2felii muschi,2felii bacon,4felii salam,rondele de Miez de Lapte,2felii Cascaval feliat DeSenvis,rosii cherry,1ardei kapia,salata,ulei de trufe
Taiem chiflele in doua,punem pe o jumatate cateva picaturi de ulei de trufe,o felie groasa de cascaval,apoi cate o felie de muschi,bacon,2rondele de salam picant,2rondele de Miez de Lapte,punem jumatatile de chifla in tava cu hartie de copt si le lasam la cuptor 5-8min;cand incepe sa se topeasca cascavalul,scoatem tava,punem rondele de rosii,acoperim cu o felie de Cascaval DeSenvis feliat,a doua jumatate de chifla,stropim cu ulei de trufe si mai lasam la cuptor 5min.
Servim pe platou pe un pat de salata de rucola,rondele de ardei gras si rosii cherry.
Pofta buna!!

0 comentarii:

Multumesc de vizita,de comentariul facut si te mai astept draga cititorule!!

Dulciuri de post

Dulciuri de post

Petit chef

Diverse

Afişări de pagină

Persoane interesate

LaFemme