Mini quiche cu rosii si masline

Ingrediente:aluat de foitaj,1conserva de ton mare in suc propriu,200g parmezan ras sau branza de capra,50g masline fara samburi,200ml iaurt cremos,3oua,rosii cherry,busuioc
Formele mici de tarte le capitonam cu aluat,in interior punem bucatele de ton bine scurs,masline taiate fin,parmezan,impartim cu lingura amestecul de iaurt cu oua,deasupra punem felii de rosii si cate o frunza de busuioc;dam la cuptor la foc mare 20-30min,se scot din forme si se servesc imediat.

6 comentarii:

  1. Imi plac genul acesta de foietaje, ca sunt rapide si te scot adesea din impas. Pup!

    RăspundețiȘtergere
  2. aspectos si gustos!
    seara minunata sa ai drag Lulu!cum te mai simti?
    pup!

    RăspundețiȘtergere
  3. Indiferent cu ce le faci, iti vine sa le mananci cu...ochii !!!
    Da'pai sa mai si citesti reteta ? Dunarea e la gura mea....
    Duminica faina sa ai, te tzuc !

    RăspundețiȘtergere

Multumesc de vizita,de comentariul facut si te mai astept draga cititorule!!

Dulciuri de post

Dulciuri de post

Petit chef

Diverse

Afişări de pagină

Banner

Google+ Followers

Persoane interesate