Mini quiche cu rosii si masline
Ingrediente:aluat de foitaj,1conserva de ton mare in suc propriu,200g parmezan ras sau branza de capra,50g masline fara samburi,200ml iaurt cremos,3oua,rosii cherry,busuioc
Formele mici de tarte le capitonam cu aluat,in interior punem bucatele de ton bine scurs,masline taiate fin,parmezan,impartim cu lingura amestecul de iaurt cu oua,deasupra punem felii de rosii si cate o frunza de busuioc;dam la cuptor la foc mare 20-30min,se scot din forme si se servesc imediat.
Formele mici de tarte le capitonam cu aluat,in interior punem bucatele de ton bine scurs,masline taiate fin,parmezan,impartim cu lingura amestecul de iaurt cu oua,deasupra punem felii de rosii si cate o frunza de busuioc;dam la cuptor la foc mare 20-30min,se scot din forme si se servesc imediat.
Imi plac genul acesta de foietaje, ca sunt rapide si te scot adesea din impas. Pup!
RăspundețiȘtergereGustoase!! Imi plac mult! Te pup!
RăspundețiȘtergeremmmm, ce buun!! arata minunat!!
RăspundețiȘtergereaspectos si gustos!
RăspundețiȘtergereseara minunata sa ai drag Lulu!cum te mai simti?
pup!
Ce bine arata Lulu,felicitari!!
RăspundețiȘtergereIndiferent cu ce le faci, iti vine sa le mananci cu...ochii !!!
RăspundețiȘtergereDa'pai sa mai si citesti reteta ? Dunarea e la gura mea....
Duminica faina sa ai, te tzuc !