Crema de ciocolata

Ingrediente:3oua,100g zahar,1plic zahar vanilat,100g ciocolata menaj,500ml lapte
Punem laptele pe foc cu zahar si vanilie,topim ciocolata in 2linguri cu apa si dupa ce s-a racit,amestecam cu ouale batute separat iar cand laptele a ajuns la punctul de fierbere,incorporam ouale cu ciocolata,amestecam totul energic,repartizam crema in forme mici,apoi le punem intr-o tava cu apa fierbinte si le lasam la cuptor la foc mic 40-50min.
Dupa ce s-au facut,le tinem la frigider sa se raceasca apoi le servim cu sos de ciocolata alba.
Pentru sos punem intr-un vas pe foc 100ml frisca lichida cu 50g unt,dupa ce a clocotit dam deoparte,adaugam ciocolata taiate si amestecam pana se topeste.
Sosul pus intr-un bol,fiecare serveste cat doreste.

0 comentarii:

Multumesc de vizita,de comentariul facut si te mai astept draga cititorule!!

Dulciuri de post

Dulciuri de post

Petit chef

Diverse

Afişări de pagină

Persoane interesate

LaFemme