Negresa cu ness si cocos

Ingrediente:6oua,200g unt,4linguri ness,200g faina,1cana zahar,1praf de copt,300ml lapte condensat,100g nuca de cocos
Facem o crema fina din unt la temperatura camerei si zahar,adaugam pe rand ouale amestecand energic dupa fiecare,apoi nessul si la urma faina amestecata cu praful de copt;intr-un bol amestecam laptele condensat cu cocos apoi intr-o tava cu hartie de copt,rasturnam aluatul,deasupra din loc in loc punem cu lingurita gramajoare de cocos,apoi cu un bat de frigarui,amestecam compozitia si lasam tava la cuptor 40-50min.
Dupa ce s-a racit,scoatem prajitura din tava si pudram cu zahar.
Trebuia sa-mi iasa interior alb de la cocos dar eu am avut o cutie de Dulce de leche si asta-i maroniu la culoare;dar in rest este foarte gustoasa si se simte aroma cocosului.

Un comentariu:

Multumesc de vizita,de comentariul facut si te mai astept draga cititorule!!

Dulciuri de post

Dulciuri de post

Petit chef

Diverse

Afişări de pagină

Persoane interesate

LaFemme