Peste cu sos de ciuperci

Ingrediente:3fileuri de peste alb
Ingrediente sos:1lingura unt,1ceapa mica,300g ciuperci pleutorus,400ml smantana lichida,2catei de usturoi,sare,piper,100ml vin alb
Ingrediente garnitura:1ceasca orez rosu,1anason stelat,2pastai de cardamom,1ceapa mica,50g unt
Fileurile spalate,le condimentam cu sare si piper sau condimente entru peste si le lasam pe o farfurie
Ciupercile le punem intr-un vas sa fiarba 40min apoi le strecuram si le taiem julien
Intr-o tigaie cu unt calim ceapa tocata marunt,adaugam ciupercile,usturoiul de asemenea taiat marunt,dupa cateva minute vinul iar dupa ce s-a evaporat alcoolul adaugam smantana si condimentam apoi pestele avand grija sa fie acoperit cu sos;punem capac si lasam 5min apoi oprim focul.
Pentru garnitura,punem intr-un vas 3cesti cu apa,1ceasca orez spalat,ceapa tocata marunt,anasonul si cardamomul,acoperim si lasam sa fiarba incet;dupa ce orezul a fiert si apa a scazut,scoatem anasonul,cardamomul,condimentam cu sare dupa gust si amestecam untul
Servim pe farfurie orezul in cerc de prezentare iar alaturi pestele cu sos.
Va garantez ca-i o nebunie de mancare!!


0 comentarii:

Multumesc de vizita,de comentariul facut si te mai astept draga cititorule!!

Dulciuri de post

Dulciuri de post

Petit chef

Diverse

Afişări de pagină

Persoane interesate

LaFemme