Nero di seppia cu fructe de mare

Cu aceasta reteta particip la provocarea lunii August Misterry box challange iar toate instructiunile se gasesc
aici ;gazda provocarii va fi nimeni alta.decat harnicutza si inimoasa noastra prietena Gina Bradea
Pentru aceasta reteta am folosit rosii de la cutie,sper ca respect instructiunile,asta pentru ca rosiile de la gradina au ajuns mai tarziu iar fructele de mare nu suportau asteptare pe caldura asta
Ingrediente:1punga paste nero di seppia,1pachet carne de scoici,1pachet creveti,1cutie rosii in bulion,3linguri ulei de masline,3catei de usturoi,4linguri vin alb,piper,sare la nevoie,1mana de busuioc
Se pun pastele la fiert in apa cu putina sare;in acest timp in tigaia cu ulei incins se caleste usturoiul intreg  dar fara sa se arda,dupa care se scoate,se adauga rosiile si se lasa pe foc pana se formeaza un sos,se adauga fructele de mare si vinul
Dupa 4-5min se opreste focul,se condimenteaza,se adauga busuiocul taiat si se servesc cu pastele bine scurse si ornate cu busuioc.
POFTA BUNA!!


3 comentarii:

  1. O nebunie!!! Sunt preferatele mele, fug la piata de peste, sa cumpar fructe de mare, mi-ai facut o pofta grozava!

    RăspundețiȘtergere
  2. Wow, ce reteta delicioasa! Trebuie neaparat s-o incerc :)

    RăspundețiȘtergere

Multumesc de vizita,de comentariul facut si te mai astept draga cititorule!!

Dulciuri de post

Dulciuri de post

Petit chef

Diverse

Afişări de pagină

Persoane interesate

LaFemme