Sombreri cu linte si carnati

Nu va imaginati ce mult m-am bucurat,cand am vazut intr-un magazin din Franta astfel de paste,made in Italia bineinteles si totusi,ma intreb de ce nu se gasesc astfel de paste si in Italia,daca tot sunt facute acolo???
Ingrediente:1punga cu paste tip sombreri,150g linte,1catel de usturoi,1morcov mic,1ceapa,1frunza de dafin,1lingurita seminte de fenicul,100g carnati picanti,4linguri ulei de masline,sare,piper
Usturoiul si ceapa tocate marunt,morcovul ras fin,se calesc in 2linguri de ulei,se adauga dafinul,semintele de fenicul,dupa 3minute lintea,3pahare cu apa calda,restul de ulei si se lasa la foc mic 40min;
Dupa ce a fiert si scazut,se scoate dafinul,se adauga carnatii taiati si caliti putin separat,se condimenteaza si se opreste focul
Pentru astfel de paste,existand riscul ca dupa ce au fiert sa nu se cunoasca ce am pus la fiert,se fierb cate 2,maxim 4paste si se scot pe un platou;se procedeaza asa cu toata punga(cam greu e adevarat) sau doar cu jumatate,urmand ca restul s-o pregatim alta data.
Servim pe farfurie linte cu carnati si deasupra aceste frumoase palarii!!un deliciu!!





0 comentarii:

Multumesc de vizita,de comentariul facut si te mai astept draga cititorule!!

Dulciuri de post

Dulciuri de post

Petit chef

Diverse

Afişări de pagină

Banner

Google+ Followers

Persoane interesate