Peste cu legume la cuptor

Cu aceasta reteta particip la un concurs organizat pe blogul Bucataresele vesele
Pentru ca suntem si in post,pentru ca si regimul meu e fara carne,am ales aceasta reteta cu peste,daca tot avem zile in care se mananca peste
INGREDIENTE:fileuri de peste sau bucati de peste mare,eu am avut cotlet de crap,1ceapa,1dovlecel,2morcovi,1ardei iute,1tija de telina,2cartofi,1ardei gras rosu,2-3rosii,2linguri Delikat pentru legume,sare,piper,cimbru uscat,5-6linguri ulei,3catei de usturoi,1ou,1ceasca cu pesmet
Pestele condimentat cu sare si piper,se trece prin ou batut,pesmet si se pune in tava cu hartie de copt iar la cuptor se tine pana se rumeneste
Ceapa,morcovii si restul legumelor,curatate,spalate,taiate rondele sau cubulete,se amesteca cu Delikat,piper,sare daca mai e nevoie,cimbru,ulei apoi se rastoarna intr-un vas de yena,se acopera si se lasa la cuptor 20-30min
Dupa acest timp,se serveste pe farfurie pestele,alaturi de legume





0 comentarii:

Multumesc de vizita,de comentariul facut si te mai astept draga cititorule!!

Dulciuri de post

Dulciuri de post

Petit chef

Diverse

Afişări de pagină

Banner

Google+ Followers

Persoane interesate