Cheesecake cu zmeura si ciocolata

Cand am fost in Franta,prin plimbarile noastre,am intalnit o ferma cu fructe si legume unde fiecare intra,culegea,cantarea,platea si pleca;tot la fel am procedat si noi pentru ca ne doream fructe proaspete sa le mancam,sa fac ceva dulce dar pana am cules cateva capsune,coacaze,zmeura,a durat o "vesnicie"pentru ca noi mai mult mancam decat puneam in cosulete!!!
Intr-un tarziu,cu burtile pline(asa-i romanul,cand se vede pe gramada......)am ajuns acasa si am facut acest dulce,preferatul majoritatii francezilor!
AVEM NEVOIE DE:
200g biscuiti Petite-beure
100g unt
200ml smantana lichida
200g ciocolata alba
250g zmeura
200g branza Philadelphia
40g zahar
CUM SE PROCEDEAZA:
Se imbraca o forma de tarta cu folie alimentara,apoi intr-un vas se amesteca biscuitii pisati cu unt topit,se face o sfera si se lasa la frigider 15min
Se pune smantana pe foc,ciocolata rasa,se amesteca pana se dizolva apoi se lasa la rece
Se amesteca branza cu zmeura pasata,crema de ciocolata
apoi se rastoarna in forma peste blatul de biscuiti
Se lasa la frigider 2-3h(ideal ar fi pana a doua zi),se scoate din forma cu ajutorul foliei,se pune pe un platou,inlaturand cu grija folia,se orneaza cu zmeura si se serveste.





0 comentarii:

Multumesc de vizita,de comentariul facut si te mai astept draga cititorule!!

Dulciuri de post

Dulciuri de post

Petit chef

Diverse

Afişări de pagină

Persoane interesate

LaFemme