Inghetata de amaretti cu amaretto

Recomand tuturor aceasta inghetata cu un gust de migdale si o aroma deosebita.
AVEM NEVOIE DE:
100g biscuiti amaretti
400g baza pentru inghetata
50ml lichior Amaretto
CUM SE PROCEDEAZA:
Se pun biscuitii in blender,se piseaza
pudra obtinuta se amesteca intr-un vas cu baza pentru inghetata,lichiorul
apoi se rastoarna in masina de inghetata a carei cuva a stat la congelator 2-3 zile(eu pe timpul verii o tin non-stop in congelator,pentru ca,daca mi se face pofta de inghetata,sa fie cuva pregatita)
Se amesteca in masina 30min,apoi se serveste cu sos de cirese amare deasupra
In situatia in care inghetata este moale,se mai tine 30-40min la congelator cu tot cu cuva,apoi se continua amestecul in masina.





3 comentarii:

  1. Lulu, ce bunatate de inghetata ai facut!
    Pt ca a fost ziua ta, vreau si aici sa-ti urez multa sanatate si bucurii. La multi ani draga mea!

    RăspundețiȘtergere
  2. Se face afisarea comentariilor automat?
    Draga Lulu, stiu ca a fost ziua ta, doresc sa iti urez si aici sa ai multa sanatate, viata frumoasa si linistita. La multi ani draga prietena!
    Inghetata e apetisanta!

    RăspundețiȘtergere
  3. Multumesc frumos prieten drag de urari!cat despre inghetata intradevar este mult prea delicioasa cu arome deosebite de migdale si cirese amare!
    Pup cu drag!

    RăspundețiȘtergere

Multumesc de vizita,de comentariul facut si te mai astept draga cititorule!!

Dulciuri de post

Dulciuri de post

Petit chef

Diverse

Afişări de pagină

Banner

Google+ Followers

Persoane interesate