Pui cu sos mediteranean

Aceasta este o reteta italiana si este un fel de tocanita dar nu asa cum o facem noi,are un alt mod de pregatire dar si de servire iar in final este ceva foarte gustos.(reteta e facuta pentru 2persoane)
AVEM NEVOIE DE:
2pulpe
3linguri ulei
1ceapa
4cartofi
4catei de usturoi
1borcan rosii in bulion sau o cutie
1cana suc de rosii
sare
piper
verdeata
CUM SE PROCEDEAZA:
Pulpele fierte daca e cazul(la mine a fost cazul pentru ca am luat pulpele de la o gaina de tara),se scot si se rumenesc in ulei apoi scot pe o farfurie
In uleiul ramas se punceapa,usturoiul tocate marunt,1cana cu apa,si se lasa la fiert cu capac la foc mic.Dupa ce a scazut,se adauga rosiile,sucul de rosii si se lasa la fiert 15min,se adauga apoi carnea,sare,piper
Dupa 30min se opreste focul,se adauga verdeata
si se serveste cu cartofii fierti separat si taiati in sferturi




 
 


0 comentarii:

Multumesc de vizita,de comentariul facut si te mai astept draga cititorule!!

Dulciuri de post

Dulciuri de post

Petit chef

Diverse

Afişări de pagină

Persoane interesate

LaFemme