Tarta cu prune si migdale

Cu atatea treburi,am ramas in urma cu postarile si vreau sa le termin ca acusi vine Anul Nou si ma prinde cu vechituri pe aici.
Aceasta tarta are un alt mod de pregatire fata de tartele clasice dar are un gust minunat!
AVEM NEVOIE DE:
aluat de foitaj
500g prune
100g unt
100g pudra de migdale
100g zahar
1lingura faina
1lingurita cacao
2oua mici
1lingura scortisoara
50ml coniac
CUM SE PROCEDEAZA:
Se tapeteaza forma de tarta cu aluat,se inteapa cu o furculita si se lasa deoparte
Prunele spalate,taiate in jumatati se stropesc cu coniac,se amesteca si se lasa deoparte;intr-un vas se amesteca energic faina,pudra de migdale,scortisoara,cacao,zahar,ouale

 Se rastoarna in forma,se niveleaza suprafata
se pun prunele cu taietura in jos,apoi la cuptor 40min
Dupa ce s-a racit se pudreaza si se serveste.





0 comentarii:

Multumesc de vizita,de comentariul facut si te mai astept draga cititorule!!

Dulciuri de post

Dulciuri de post

Petit chef

Diverse

Afişări de pagină

Banner

Google+ Followers

Persoane interesate