Jeleu de portocale cu fructe de padure

Daca tot sunt atat de ieftine aceste citrice,am luat si eu mai multe,mananc zilnic dar mai pregatesc si cate una,alta!!si daca tot am un sertar la congelator cu fructe de padure si nu numai,incep sa le mai raresc mi-am zis!!
Problema e ca nu stiu de ce,jeleul mi-a iesit tulbure de zici ca-i racitura,chiar daca l-am strecurat,s-a mancat pana la urma, pentru ca fac putin dar eu sunt cu aspectul,pentru cine ma cunoaste!!
AVEM NEVOIE DE:
300ml suc de portocale proaspat stors
3linguri zahar
1plic gelatina
1lingurita apa de flori de portocal
fructe de padure diferite
CUM SE PROCEDEAZA:
Sucul de portocale se pune intr-un vas pe foc impreuna cu zaharul
Dupa ce zaharul s-a topit se strecoara,sucul se pune din nou pe foc iar cand ajunge la punctul de fierbere,se da deoparte,se amesteca bine cu gelatina hidratata in apa rece 10min apoi se rastoarna in boluri peste fructe
Se lasa la frigider 2h,apoi pentru cine doreste,se rastoarna pe farfurie tinand fundul bolului in apa clocotita cateva secunde sa se desprinda usor,sau pur si simplu se serveste direct din bol
Eu am avut 2forme si un bol.







0 comentarii:

Multumesc de vizita,de comentariul facut si te mai astept draga cititorule!!

Dulciuri de post

Dulciuri de post

Petit chef

Diverse

Afişări de pagină

Persoane interesate

LaFemme