Chec provensal
Este un chec aperitiv foarte gustos si usor de pregatit
AVEM NEVOIE DE:
10masline negre
10rosii uscate
1conserva de ton(200g)
1crenguta de rozmarin
1dovlecel
30g unt
3oua
180g faina
1lingurita praf de copt
150ml lapte
50g cascaval
sare,piper
CUM SE PROCEDEAZA:
Intr-un castron se bat bine ouala cu un praf de sare,piper,se adauga faina cu praful de copt,untul topit,laptele si se amesteca bine;se adauga apoi dovlecelul curatat de coaja si ras,cascavalul de asemenea,maslinele si rosiile taiate,tonul cu tot cu ulei,rozmarinul taiat marunt si se amesteca bine,se mai condimenteaza daca e nevoie,apoi se rastoarna intr-o tava de chec sau o alta tava cu hartie de copt,daca aveti forma de silicon,nu e nevoie de hartie si se lasa la cuptor la foc mic 50min
Dupa ce s-a racit se scoate din forma,se taie si se serveste
AVEM NEVOIE DE:
10masline negre
10rosii uscate
1conserva de ton(200g)
1crenguta de rozmarin
1dovlecel
30g unt
3oua
180g faina
1lingurita praf de copt
150ml lapte
50g cascaval
sare,piper
CUM SE PROCEDEAZA:
Intr-un castron se bat bine ouala cu un praf de sare,piper,se adauga faina cu praful de copt,untul topit,laptele si se amesteca bine;se adauga apoi dovlecelul curatat de coaja si ras,cascavalul de asemenea,maslinele si rosiile taiate,tonul cu tot cu ulei,rozmarinul taiat marunt si se amesteca bine,se mai condimenteaza daca e nevoie,apoi se rastoarna intr-o tava de chec sau o alta tava cu hartie de copt,daca aveti forma de silicon,nu e nevoie de hartie si se lasa la cuptor la foc mic 50min
Dupa ce s-a racit se scoate din forma,se taie si se serveste
Foarte bun checul tau, Lulu!
RăspundețiȘtergereMinunata idee!