Urzici conservate

Fetelor mele,le-am dat de mici tot felul de mancaruri pregatite cu urzici,spanac,stevie  si alte verdeturi de primavara asa ca m-am gandit sa le trimit primavara romaneasca la borcan, ca sa nu mai saliveze cand ma viziteaza pe aici

Se pregatesc,cum nu se poate mai simplu
Ingrediente:urzici cat de multe,apa,sare(1lingura la 2l de apa,nu trebuie sa fie sarate)
Curatam urzicile,le spalam in multe ape reci,apoi le oparim 4-5min intr-un vas mare cu apa care clocoteste si sare;le scoatem cu o spumiera le punem intr-un castron iar dupa ce le-am terminat pe toate,le punem in borcane,umplem borcanele cu apa de la oparit,infiletam bine capacele,fierbem borcanele 45min,le lasam pe loc sa se raceasca,apoi le punem la pachet!!
Pentru siguranta voastra,puneti in borcan deasupra cate o aspirina,dar va spun ca mie mi-au tinut bine si fara.

0 comentarii:

Multumesc de vizita,de comentariul facut si te mai astept draga cititorule!!

Dulciuri de post

Dulciuri de post

Petit chef

Diverse

Afişări de pagină

Persoane interesate

LaFemme