Miel la cuptor

Cu acest miel,mi-am propus sa nu ma sparg in figuri cu retete sofisticate,asa ca l-am facut asa cum mi-a dictat inima si pofta si bine am facut!
AVEM NEVOIE DE:
2pulpe de miel
500ml vin rosu
1plic condimente pentru miel
2cutii rosii taiate
2legaturi usturoi verde
sare
piper
cimbru
20ml ulei de masline
2linguri ierburi provensale
1kg cartofi

CUM SE PROCEDEAZA:
Intr-un bol se amesteca condimentele speciale cu sare,piper,putin cimbru,apoi se maseaza bine pulpele din belsug
se pun apoi intr-un vas,se rastoarna vinul peste ele,se acopera si se lasa la frigider pana a doua zi
Se pune in tava usturoiul curatat si taiat marunt,se rastoarna cutiile cu rosii,ulei,sare,piper,ierburi provensale,vinul de la marinat,1cana cu apa
se amesteca totul,se pun deasupra pulpele iar pe langa ele cartofii curatati si taiati in jumatati sau sferturi

Se acopera tava cu folie de aluminiu si se lasa la cuptor la foc mic 2h
Daca va place carnea rumenita,se scoate folia si se mai lasa la cuptor 20min
Se serveste cu salata verde.



  
 

0 comentarii:

Multumesc de vizita,de comentariul facut si te mai astept draga cititorule!!

Dulciuri de post

Dulciuri de post

Petit chef

Diverse

Afişări de pagină

Persoane interesate

LaFemme