Bors rusesc cu legume

Am tinut neaparat sa fac si Borsul rusesc cu legume,l-am facut pe cel cu carne de vita si gata;borsul rusesc exista doar in doua variante.
Este minunat,un deliciu,pai cu atatea legume in el,cum se poate altfel iar pe caldura asta,rece si cu ceapa,mmmmm!!!!
AVEM NEVOIE DE:
500g cartofi
1ceapa
1dovlecel
2morcovi
1pastarnac
300g pastai
1miez de varza verde
2buc.sfecla rosie cu tot cu frunze
1ardei gras
1ardei iute
1ceasca pasta de ardei
1leg.marar
2leg.leustean
20ml ulei
6oua
1l bors
1lingura orez
sare



CUM SE PROCEDEAZA:
In oala cu ulei incins,se pun ceapa,ardeiii,curatate si taiate marunt,apoi morcovul,pastarnacul,dovlecelul si sfecla rosie date pe razatoare
Se amesteca apoi se adauga pastaile curatate,spalate si taiate,cartofii curatati,spalati si taiati cubulete,frunzele de sfecla,marar si 1legatura de leustean,spalate si taiate marunt
apoi varza taiata fideluta,1lingura rasa cu sare,pasta de ardei,3-4cani cu apa si se lasa la fiert 30min;dupa acest timp,daca totul este fiert,se adauga orezul,borsul fiert separat,leusteanul ramas
iar cand incepe sa clocoteasca se adauga cate un ou,spart separat intr-un castronel,pentru evitarea incidentelor neplacute!
Cand ouale s-au ridicat la suprafata,semn ca sunt fierte(dar se pot verifica),se opreste focul,se pune borsul in castroane sa se raceasca apoi se serveste!
Pentru zilele de post,se elimina ouale!
Pofta buna!



 

2 comentarii:

Multumesc de vizita,de comentariul facut si te mai astept draga cititorule!!

Dulciuri de post

Dulciuri de post

Petit chef

Diverse

Afişări de pagină

Persoane interesate

LaFemme