Tochitura simpla
M-am trezit intr-o dimineata cu o pofta de tochitura,ce nu va puteti imagina!!nu stiu,poate oi fi visat ceva ca altfel nu-mi explic!!
Sa nu credeti ca am asteptat sa-mi treaca pofta,nuuu!!repede la piata,am luat cate putin din ce-mi trebuie si la pranz,s-a mancat o bunatate de tochitura!
Acum,radem,glumim cu poftele mele dar sa stiti ca nu-i de gluma pentru ca eu cand eram insarcinata cu Mihaela prima fata,eram sa mor de la o pofta;si ce mare pofta,era fasole!!!!dar mi-a venit un miros atat de frumos ca pur si simplu dupa ceva timp mi s-a facut rau si a venit salvarea!!! asa ca nimeni sa nu rada de astfel de pofte,in general vorbesc!!
AVEM NEVOIE DE:
1kg ceafa de porc
500g carnati proaspeti
1cana cu vin
1capatana de usturoi
sare
Pentru servit:
oua
branza
malai
CUM SE PROCEDEAZA:
Carnea se taie in cubulete iar cele mai grase se pun in tigaie sa se topeasca,amestecand sa nu se lipeasca pana-si elimina grasimea;
se adauga apoi carnatii taiati in bucatele mai mici
apoi vinul iar dupa cateva minute dupa ce s-a evaporat alcoolul,se pune capac si se lasa la fiert;daca e nevoie se mai adauga o cana cu apa.
Dupa ce carnea este fiarta,se condimenteaza,se adauga usturoiul pisat,se amesteca bine pe foc 2-3min,apoi se opreste focul
Pe o farfurie se pune o insula de mamaliguta,deasupra cateva bucatele de carne,carnaciori si sos
Peste carne un ou facut ochi iar peste ou branza telemea rasa
Se serveste imediat cu un castravete murat!
Pofta buna!!
Sa nu credeti ca am asteptat sa-mi treaca pofta,nuuu!!repede la piata,am luat cate putin din ce-mi trebuie si la pranz,s-a mancat o bunatate de tochitura!
Acum,radem,glumim cu poftele mele dar sa stiti ca nu-i de gluma pentru ca eu cand eram insarcinata cu Mihaela prima fata,eram sa mor de la o pofta;si ce mare pofta,era fasole!!!!dar mi-a venit un miros atat de frumos ca pur si simplu dupa ceva timp mi s-a facut rau si a venit salvarea!!! asa ca nimeni sa nu rada de astfel de pofte,in general vorbesc!!
AVEM NEVOIE DE:
1kg ceafa de porc
500g carnati proaspeti
1cana cu vin
1capatana de usturoi
sare
Pentru servit:
oua
branza
malai
CUM SE PROCEDEAZA:
Carnea se taie in cubulete iar cele mai grase se pun in tigaie sa se topeasca,amestecand sa nu se lipeasca pana-si elimina grasimea;
se adauga apoi carnatii taiati in bucatele mai mici
apoi vinul iar dupa cateva minute dupa ce s-a evaporat alcoolul,se pune capac si se lasa la fiert;daca e nevoie se mai adauga o cana cu apa.
Dupa ce carnea este fiarta,se condimenteaza,se adauga usturoiul pisat,se amesteca bine pe foc 2-3min,apoi se opreste focul
Pe o farfurie se pune o insula de mamaliguta,deasupra cateva bucatele de carne,carnaciori si sos
Peste carne un ou facut ochi iar peste ou branza telemea rasa
Se serveste imediat cu un castravete murat!
Pofta buna!!
0 comentarii:
Multumesc de vizita,de comentariul facut si te mai astept draga cititorule!!