Tochitura simpla

M-am trezit intr-o dimineata cu o pofta de tochitura,ce nu va puteti imagina!!nu stiu,poate oi fi visat ceva ca altfel nu-mi explic!!
Sa nu credeti ca am asteptat sa-mi treaca pofta,nuuu!!repede la piata,am luat cate putin din ce-mi trebuie si la pranz,s-a mancat o bunatate de tochitura!
Acum,radem,glumim cu poftele mele dar sa stiti ca nu-i de gluma pentru ca eu cand eram insarcinata cu Mihaela prima fata,eram sa mor de la o pofta;si ce mare pofta,era fasole!!!!dar mi-a venit un miros atat de frumos ca pur si simplu dupa ceva timp mi s-a facut rau si a venit salvarea!!! asa ca nimeni sa nu rada de astfel de pofte,in general vorbesc!!
AVEM NEVOIE DE:
1kg ceafa de porc
500g carnati proaspeti
1cana cu vin
1capatana de usturoi
sare
Pentru servit:
oua
branza
malai
CUM SE PROCEDEAZA:
Carnea se taie in cubulete iar cele mai grase se pun in tigaie sa se topeasca,amestecand sa nu se lipeasca pana-si elimina grasimea;
se adauga apoi carnatii taiati in bucatele mai mici
apoi vinul iar dupa cateva minute dupa ce s-a evaporat alcoolul,se pune capac si se lasa la fiert;daca e nevoie se mai adauga o cana cu apa.
Dupa ce carnea este fiarta,se condimenteaza,se adauga usturoiul pisat,se amesteca bine pe foc 2-3min,apoi se opreste focul
Pe o farfurie se pune o insula de mamaliguta,deasupra cateva bucatele de carne,carnaciori si sos
Peste carne un ou facut ochi iar peste ou branza telemea rasa
Se serveste imediat cu un castravete murat!
Pofta buna!!





 

0 comentarii:

Multumesc de vizita,de comentariul facut si te mai astept draga cititorule!!

Dulciuri de post

Dulciuri de post

Petit chef

Diverse

Afişări de pagină

Persoane interesate

LaFemme