Gratin de paste cu bacon si ciuperci

Am gasit de cumparat,bacon special pentru gatit,adica bucatele si resturi de la masina de feliat;poate vi s-a intamplat sa cumparati bacon si sa cereti sa-l felieze,ei bine niciodata prima felie nu o pune,cel putin mie asa mi se intampla si adunate aceste resturi,puse in caserola,le-au scos la vanzare!
Nu sunt rele sa stiti,am facut cate ceva cu ele,printre care si acest gratin.
AVEM NEVOIE DE:
1punga cu paste scurte
200g bacon
1borcan cu ciuperci Home Garden 
2borcane cu rosii cherry puse de mine
3linguri ulei
1ceapa mica
1lingura oregano
200g cascaval
3oua
100ml smantana lichida
CUM SE PROCEDEAZA:
In tigaia cu ulei se pun bucatele de bacon taiate marunt,

ceapa de asemenea taiata marunt,se lasa la calit impreuna iar dupa cateva minute se adauga ciupercile,rosiile scurse si curatate de coaja,1cana cu apa si se lasa la fiert pana scade

La sfarsit dupa ce s-a format sosul,se condimenteaza dupa gust cu sare,piper,oregano
apoi se lasa deoparte;
pastele fierte si scurse
se pun jumatate din ele in tava unsa cu ulei
deasupra se rade jumatate din cascaval,se adauga sosul de ciuperci si bacon

se niveleaza suprafata,se acopera cu restul de paste,restul de cascaval ras,apoi deasupra se pune cu o lingura pe toata suprafata amestecul de oua batute si smantana lichida

Se lasa la cuptor la foc moderat 30-40min,se lasa sa se raceasca apoi se servesc;sunt o nebunie calde dar si reci;Costel a mancat cu Ketchup,spunea ca-i pizza!!









0 comentarii:

Multumesc de vizita,de comentariul facut si te mai astept draga cititorule!!

Dulciuri de post

Dulciuri de post

Petit chef

Diverse

Afişări de pagină

Persoane interesate

LaFemme