Bame conservate la borcan

Ne plac bamele si fetelor la fel;am gasit in piata, am cumparat,le-am pus la borcan, ca sa le trimit si la fete.
AVEM NEVOIE DE:
bame
bors
sare
suc de rosii
CUM SE PROCEDEAZA:
Se curata bamele,se spala,
apoi se pun in oala in care clocoteste borsul si cu sare(1l de bors+1lingura cu sare)
Dupa 10min,dupa ce si-au schimbat culoarea,au devenit mai albicioasa,se strecoara
Se pun in borcane,nu indesate pentru ca sucul de rosii trebuie sa le cuprinda;se umplu apoi borcanele cu suc de rosii care nu trebuie sa fie prea gros,daca totusi este,se poate adauga putina apa,se pun capacele bine infiletate
apoi se sterilizeaza borcanele 15min din momentul in care fierbe apa;se scot a doua zi si se depoziteaza la camara.
Bamele se mai pot conserva si la congelator;tot la fel oparite,strecurate iar dupa ce s-au racit putin se pun in pungi,apoi in sertarul cu legume la congelator.




 
 

0 comentarii:

Multumesc de vizita,de comentariul facut si te mai astept draga cititorule!!

Concurs

Petit chef

Diverse

Afişări de pagină

Banner

hainedelight.ro/

Google+ Followers

Persoane interesate