Budinca de cocos cu jeleu de zmeura

Am primit printre altele, de la Tania o prietena draga mie care traieste in Iordania(sper sa nu gresesc) cateva pachete cu pudra de diferite fructe din care se pregateste jeleu.
Ei bine,nu puteam sa le pun la pastrare,ci am facut primul pachet cu fructul care-mi place foarte mult si anume zmeura.
Bun,jeleul e asigurat dar sa-l consum asa singur,parca nu merge si am facut aceasta budinca de cocos;mmmm ce buna a fost!!
AVEM NEVOIE DE:
1cutie lapte de cocos
2linguri amidon
esenta de vanilie
2-3linguri zahar(dupa gust)
1pachet pudra pentru jeleu
1cana cu zmeura
CUM SE PROCEDEAZA:
Intr-un vas pe foc se pune laptele cu zahar si amidon,se amesteca continuu pana se ingroasa iar la final se adauga esenta de vanilie
apoi se lasa deoparte.
Pentru jeleu se pune praful intr-un vas impreuna cu 460ml apa,se adauga fructele si se lasa pe foc mic pana se ingroasa apoi se lasa sa se raceasca.
Se imparte budinca in boluri,deasupra se imparte de asemenea jeleul si se lasa la frigider pana in momentul servirii
Eu nu am facut decat doua portii pentru ca asta a fost dorinta mea, sa fie mult intr-un bol sa ma satur!!!






0 comentarii:

Multumesc de vizita,de comentariul facut si te mai astept draga cititorule!!

Dulciuri de post

Dulciuri de post

Petit chef

Diverse

Afişări de pagină

Persoane interesate

LaFemme