Inghetata cu ciocolata si ghimbir

Super inghetata cu un super gust si e cea mai simpla din cate ati vazut si cum am primit un premiu de la KOTANYI cu cateva mirodenii printre care si pudra de ghimbir,m-am gandit ca se potriveste foarte bine cu ciocolata si uite asa am pus de-o inghetata.
AVEM NEVOIE DE:
1cutie lapte condensat fara zahar
200ml frisca lichida
200g ciocolata
1/2lingurita praf de ghimbir 
1mana cu alune crude sau miez de nuca
CUM SE PROCEDEAZA:
Se bate frisca foarte rece,tinuta la frigider de seara,pana face creste apoi se adauga laptele condensat la fel de rece si el,

 Dupa omogenizare,se adauga ciocolata topita la bain-marie,alunele sau miezul de nuca taiat marunt cu cutitul,pudra de ghimbir si se rastoarna in masina de inghetata a carei cuva a stat la congelator si se proceseaza 40min
 Se serveste in cupe cu sos de fructe deasupra
Pentru cine nu are masina,se rastoarna compozitia intr-un vas sau cutie rotunda si din 30 in 30de minute se scoate si se amesteca


0 comentarii:

Multumesc de vizita,de comentariul facut si te mai astept draga cititorule!!

Dulciuri de post

Dulciuri de post

Petit chef

Diverse

Afişări de pagină

Banner

Google+ Followers

Persoane interesate