Paste cu scoici

Imi plac pastele,imi plac fructele de mare iar aceste combinatii le ador,de aceea de cate ori merg la cumparaturi,mai strecor in cos cate o caserola sau de creveti sau de scoci sau de mix.
De aceasta data am luat scoici ca erau mai ieftine!!
AVEM NEVOIE DE:
1pachet paste tip tagliatelle
300g carne de scoici
2linguri ulei de masline
2catei de usturoi
1ardei iute rosu mic
50ml vin alb
cateva rosii cherry
busuioc
CUM SE PROCEDEAZA:
In tigaie cu ulei,calesti usturoiul taiat cu ardeiul pana-si elibereaza aromele fara sa se arda,adaugi apoi scoicile,rosiile,vinul si lasi pe foc mediu pana scade
La final adaugi sare doar daca e nevoie,frunze de busuioc rupte
apoi pastele fierte si scurse.
Dupa omogenizare pui in farfurie cu busuioc deasupra si servesti.

Eu nu am mai pus in farfurie ci in vasul special pentru paste.

 
 

0 comentarii:

Multumesc de vizita,de comentariul facut si te mai astept draga cititorule!!

Dulciuri de post

Dulciuri de post

Petit chef

Diverse

Afişări de pagină

Google+ Followers

Persoane interesate