Cosulete de primavara
Cred ca va dati seama de cand este facuta aceasta reteta si asteapta sa-i vina randul la postat,dupa cum este si numele!!!😀😀😀
AVEM NEVOIE DE:
foi de placinta
oua de prepelita
1punga cu legume
100g cascaval ras
1lingura ulei de masline
50ml vin alb
usturoi granulet
sare
piper
CUM SE PROCEDEAZA:
Foile de placinta de preferinta proaspete sa fie pentru ca cele congelate vor avea marginile uscate si greu de modelat
Se taie patrate de 8x8cm sau 10x10,depinde de marimea formelor,se pun in forme de briose cate doua,trei astfel incat sa se formeze un cosulet apoi se lasa deoparte
In tigaia cu ulei se rastoarna punga cu legume,se adauga vinul si se lasa la fiert pana scade,amestecand,la final se condimenteaza cu sare,piper,putin usturoi iar dupa omogenizare se pune in fiecare cosulet cate 2linguri pline cu legume
deasupra cate doua oua de prepelita
se acopera cu cascaval apoi la cuptor vor sta 15min la 180grade
Se scot cosuletele din forme si se servesc imediat cat sunt crocante,altfel mai tarziu se inmoaie
Pofta buna!
AVEM NEVOIE DE:
foi de placinta
oua de prepelita
1punga cu legume
100g cascaval ras
1lingura ulei de masline
50ml vin alb
usturoi granulet
sare
piper
CUM SE PROCEDEAZA:
Foile de placinta de preferinta proaspete sa fie pentru ca cele congelate vor avea marginile uscate si greu de modelat
Se taie patrate de 8x8cm sau 10x10,depinde de marimea formelor,se pun in forme de briose cate doua,trei astfel incat sa se formeze un cosulet apoi se lasa deoparte
In tigaia cu ulei se rastoarna punga cu legume,se adauga vinul si se lasa la fiert pana scade,amestecand,la final se condimenteaza cu sare,piper,putin usturoi iar dupa omogenizare se pune in fiecare cosulet cate 2linguri pline cu legume
deasupra cate doua oua de prepelita
se acopera cu cascaval apoi la cuptor vor sta 15min la 180grade
Se scot cosuletele din forme si se servesc imediat cat sunt crocante,altfel mai tarziu se inmoaie
Pofta buna!
0 comentarii:
Multumesc de vizita,de comentariul facut si te mai astept draga cititorule!!