Minitarte cu crema frangipane si fructe
Este reteta frantuzeasca iar crema frangipane este o crema bazata doar pe faina de migdale si are un gust spectaculos!
AVEM NEVOIE DE
Aluat de foitaj
100g unt moale
100g zahar
1ou+1galbenus
20ml coniac
150g faina de migdale
1pastaie de vanilie TONKA rasa
pere
smochine
CUM SE PROCEDEAZA
Se capitoneaza formele de minitarte cu foietaj apoi se lasa deoparte
Se pregateste o crema fina din unt si zahar,se adauga oul si galbenus,se mixeaza pana se omogenizeaza,apoi se adauga coniacul,faina de migdale si TONKA rasa
Se pune crema in forme,deasupra se pune cate o jumatate de para curatata de coaja si seminte si jumatate smochina,ambele feliate dar nu de tot
Se pun in tava si la cuptor vor sta 30min la foc mediu
Dupa ce s-au copt se scot pe un platou si se pudreaza cu zahar
Sa va fie de folos!
AVEM NEVOIE DE
Aluat de foitaj
100g unt moale
100g zahar
1ou+1galbenus
20ml coniac
150g faina de migdale
1pastaie de vanilie TONKA rasa
pere
smochine
CUM SE PROCEDEAZA
Se capitoneaza formele de minitarte cu foietaj apoi se lasa deoparte
Se pregateste o crema fina din unt si zahar,se adauga oul si galbenus,se mixeaza pana se omogenizeaza,apoi se adauga coniacul,faina de migdale si TONKA rasa
Se pune crema in forme,deasupra se pune cate o jumatate de para curatata de coaja si seminte si jumatate smochina,ambele feliate dar nu de tot
Se pun in tava si la cuptor vor sta 30min la foc mediu
Dupa ce s-au copt se scot pe un platou si se pudreaza cu zahar
Sa va fie de folos!
0 comentarii:
Multumesc de vizita,de comentariul facut si te mai astept draga cititorule!!