Tiramisu cu rubarba si coacaze

 Am pastrat in congelator cateva tije de rubarba si gasindu-le,am facut aceasta minunata prajitura,seamana cu tiramisu dar nu e tiramisu original!
AVEM NEVOIE DE
biscuiti cu cacao si simpli
500g rubarba
1lingura zahar
1plic zahar vanilat
250ml frisca lichida neindulcita
250g branza Mascarpone
3linguri gem de coacaze
250ml sirop sau zeama de compot
CUM SE PROCEDEAZA
Intr-o tava mica,pui rubarba taiata de 10cm,deasupra presari zaharul si zaharul vanilat,adaugi 2linguri cu apa,si lasi la cuptor 20min la 180 de grade,doar cat se inmoaie apoi lasi deoparte
Mixezi frisca intr-un castron iar dupa ce s-a intarit o lasi deoparte
Mixezi apoi branza cu gemul de coacaze,dupa omogenizare amesteci usor cu frisca si lasi deoparte




Intr-o tava mica sau un vas de yena,pui un rand de biscuiti cu cacao inmuiati in sirop sau suc,deasupra pui cu atentie sa nu se rupa rubarba,acoperi cu jumatate din crema,dupa nivelare pui biscuiti simpli inmuiati in sirop apoi restul de crema,dupa nivelare,presari cacao,decorezi cu biscuiti,coacaze si lasi la frigider pana a doua zi




Tai si pofta buna!


Sa va fie de folos!

0 comentarii:

Multumesc de vizita,de comentariul facut si te mai astept draga cititorule!!

Dulciuri de post

Dulciuri de post

Petit chef

Diverse

Afişări de pagină

Persoane interesate

LaFemme